Van Ziber trek je (je) iets aan!

En laat dat merken!

Nieuw: Ziber introduceert T-shirts!
Bij een echt merk hoort een merk-T-shirt. Als je - zoals Ziber - de ambitie hebt om de grootste ter wereld te worden, mag je wereld dat wel weten ook. Daarom introduceert het merk Ziber nu zijn officiële Ziber-shirt.

Dus pak je nu je kans om de kracht van Ziber uit te stralen. En om mee te liften met het succes en het positieve imago maar vooral sportieve image van dé vernieuwer Ziber.

De handen uit de mouwen, het hoofd met een frisse blik gericht op de wereld. Zo is Ziber. Dus zo is ook het Ziber-shirt. Het officiële Ziber-shirt is van origineel Dutch design en voorzien van een kenmerkende Ziber-hals.
Verkrijgbaar in het wit en in het zwart. In de maten s tot en met xl. 

Maar dat is nog niet alles. Bij Ziber werken we samen om ons doel te bereiken. Altijd met partners. Dus als je zo’n merkshirt online bestelt, krijg je er eentje gratis bij. Leuk voor je partner. Prachtig voor je moeder. Fantastisch voor je opa. En een droom voor je buurvrouw. Verwen ze. En laat ze het uitdragen: ook ik maak me sterk voor een sterk merk.

PS: Dan nog even dit: Lukt het je om dames en heren uit de volgende categorie in een Ziber-shirt te krijgen en ons de foto daarvan te mailen? Dan krijg je van ons een set T-shirts cadeau. Let op: het gaat ons om de foto van het kopstuk met het T-shirt. Het plaatje dat je maakt van je wisseltruc, deel je natuurlijk met je vrienden. Ons verlanglijstje: Katja Schuurman, Jan Smit, Sophie Hilbrand, Jan-Peter Balkenende, Anouk, Klaas Jan Huntelaar, Froukje de Both, Philip Freriks, Pamela Anderson, Frans Bauer, Rita Verdonk. Maikel Bauer etc…..

 
Het originele Ziber shirt met de echte ” Ziber” Hals Het originele Ziber shirt met de echte ” Ziber” Hals