Iedereen reclamemaker voor Ziber

Ziber stickeractie

Met Ziber zit iedereen in de reclame! De stickers met de naam van het nieuwe softwaremerk kom je werkelijk overal tegen. Waarom? Omdat creatieve stickerplakkers met een beetje vindingrijk plakken een Apple i-Phone kunnen winnen!
Het werkt heel simpel:  plak de sticker op een ludieke – liefst opvallende -  plek. Maak er een foto of een filmpje van, zet die op het web en geef Ziber een seintje. Even mailen is genoeg. Wie weet bel je straks met je nieuwe Apple i-Phone!

 
Maar één ding: zorg dat je origineel bent. Want veel is al gedaan.
Plak dus niet meer op: de bril van Henk-Jan Smits, de telefoon van oma Jansma, op het achterste van het lievelingspaard van Henny Huisman, op de rollator van oma Jansma, op de gouden koets, op een eerste klas vliegtuigstoel, achter in de bijbel van een hotelkamer, op de ministerskoffer, op de vleugel van Wibi Soerjadi, op de bank van een spannende sauna, in de make-up doos van Imca Marina,  op een verhuisdoos van Imca Marina, op die andere doos van Imca Marina, op de borstels van een draaiende autowasstraat, op de broodrooster van oma Jansma, op de rechterborst van je vriendin, op de laatste telefooncel van Coevorden, op een economy-vliegtuigstoel, op de ochtendkrant van je buurman, op de linkerborst van je vriendin, op de dienstauto van Balkenende, op de dieselpomp van een tankstation langs de A7 bij Groningen, op de keukentafelpoten bij oma Jansma, op de stemband van Jan Smit, de lopende band van de paprika ribbeltjes chipsfabriek, op de autoband van Henk Wijngaard, op het laatste paaltje voor de Coentunnel, op het eerste paaltje voorbij de IJtunnel, op het bordje halverwege de Velsertunnel, op de vangrail van de Zeelandbrug, op de krat Heineken van je buurman of op de kamertafelpoten bij oma Jansma.

Het doel: Ziber een plek bezorgen in de Top 40 brands. Want wat is het leven zonder doel?.
 
 
Sonja Bakker Sonja Bakker