Ziber Idee, nu ook voor klanten!

Domeinnaam voor ideeënbank is veranderd

Veel Ziber Grafisch Partners hebben inmiddels hun idee op de Ziber feedback website achter gelaten. Op deze feedback website kun je makkelijk een idee plaatsen, en kun je zien wat andere partners aan ideeën inbrengen. Je kunt ook stemmen op ideeën van anderen! Bij Ziber bekijken we alle partner ideeën en proberen zo de Ziber producten optimaal te maken. De ontwikkeling van de nieuwe Designermodule is zo, met behulp van jullie ideeën, tot stand gekomen!

In verband met het succes hebben we besloten ook een ‘ideeën website’ te starten voor klanten die Ziber Producten gebruiken. Dit zullen waarschijnlijk ideeën zijn over het gebruik van de MediaPublisher (het onderhoudsscherm) en bijvoorbeeld de mogelijkheden en functionaliteiten van een Ziber Webbly (http://www.webbly.nl)  of Ziber Standaardsitelite (http://www.standaardsitelite.nl).

Om een goed onderscheidt te houden tussen de wensen en ideeën  van Ziber Partners en Klanten hebben we de domeinnaam voor de partners verandert!
 
Ziber Partners kunnen vanaf nu met hun Ideeën terecht op: www.mijndesigneridee.nl (http://www.mijndesigneridee.nl). Dit adres is via de Feedback button ook bereikbaar vanuit iedere Designermodule van Ziber.
 
Klanten kunnen met hun ideeën terecht op: www.mijnziberidee.nl (http://www.mijnziberidee.nl)
Dit adres is binnekort ook bereikbaar via links op de websites van Webbly.nl en Standaardsitelite.nl maar ook via een Feedback knop in de Mediapublisher.

Ziber Partners gaan naar: www.mijndesigneridee.nl (http://www.mijndesigneridee.nl)
Klanten gaan naar: www.mijnziberidee.nl (http://www.mijnziberidee.nl)

Zo ontwikkelen we samen de beste producten!
 
Ziber, maakt het makkelijk!
Ziber Partner ideeen vanaf nu op: www.mijndesigneridee.nl Ziber Partner ideeen vanaf nu op: www.mijndesigneridee.nl
Klanten kunnen terecht met hun ideeen op: www.mijnziberidee.nl Klanten kunnen terecht met hun ideeen op: www.mijnziberidee.nl