Top 5 Partnerdag 2009 geslaagd, gezellig en vooral nuttig.

Schagen, dinsdag 8 december 2009

Dinsdagmiddag rond half één druppelde de 5 best presterende Grafisch Partners over  het jaar 2009 binnen bij het pand van Ziber te Schagen. Het thema van de middag was ‘ff bijpraten’ en door de geleverde prestatie kreeg de top 5 dan ook de mogelijkheid om mee te praten over nieuwe ontwikkelingen.
 
Na de lunch waren het Koen Spaansen en Sander Visser die van start gingen met een demonstratie van de laatste ontwikkelingen in de nieuwe Designermodule. Zo kwamen de gestandaardiseerde Flashheaders, Foto stylen en headings aan de orde. De grafisch partners haakte hier direct op in en kwamen met nuttige opmerkingen en ideeën. Nog tijdens de demo werden deze op www.mijndesigneridee.nl (http://www.mijndesigneridee.nl) geplaatst. 
Ideeën die op www.mijndesigneridee.nl (http://www.mijndesigneridee.nl) worden aangemeld en waar vervolgens andere Grafisch Partners ook op stemmen zullen door de technische mannen van Ziber zoveel mogelijk worden verwerkt.

Na een korte pauze ging Maikel Bauer verder met een uitleg van de nieuwe Ziber samenwerking. Deze nieuwe manier van samenwerken zorgt voor meer transparantie en openheid, waar uiteindelijk de relatie baat bij heeft. De bijzonder nuttige middag werd afgesloten met een heerlijk diner in een restaurant te Schagen.

Ziber wil via deze weg de top 5 partners bedanken voor hun aanwezigheid en de inbreng van alle goede ideeën. Deze zullen zeker worden meegenomen in de verdere ontwikkeling van de producten.

Een verslag van de top 5 partnerdag is binnenkort voor iedere Ziber Grafisch Partner te lezen op het afgeschermde gedeelte van de website www.ziber.nl (http://www.ziber.nl).

Top 5 partnerdag 2009 - diner in Restaurant Linke Loetje te Schagen Top 5 partnerdag 2009 - diner in Restaurant Linke Loetje te Schagen