Ziber lanceert vierde webproduct.

Sitehand® het ’paradepaardje’ van de Ziber webfamilie.

Maandag 1 februari 2010 is het vierde internet product van Ziber officieel gelanceerd. Met de komst van het meest uitgebreide product ‘Sitehand’ is de Ziber webfamilie compleet.
 
Vrijheid in Design
Ziber Sitehand heeft ongekend veel mogelijkheden op gebied van vormgeving. Vraag daarom vandaag nog naar deze mogelijkheden bij uw Ziber Grafisch Partner. Hij kan voor u een dynamisch en krachtige website realiseren.

Flexibele mogelijkheden
Flexibel in vormgeving maar ook in mogelijkheden. Iedere Sitehand begint met een basis module die vol zit met vele mogelijkheden, zoals: nieuws, pagina’s, foto’s, video, downloads, beveiliging, Role Play,... etc etc. Uiteraard inclusief CMS en hosting. Vervolgens bestaan er meer dan 25 modules die als uitbreiding extra kunnen worden gekozen.

Het onderhouden van uw Site doet u via de MediaPublisher.
Voor het CMS maakt Sitehand gebruik van de in Ziber eigen huis ontwikkelde ”MediaPublisher”. Hiermee kunt u alle inhoud van de website veranderen, maar ook nieuws publiceren, foto’s uploaden en nog veel meer. Al meer dan 12.000 bedrijven maken ondertussen gebruik van de ”MediaPublisher” van Ziber. Dit zegt toch genoeg?

Uitbreiden van modules
In de basis heeft Sitehand al heel veel mogelijkheden. Daarnaast kunt u uw Sitehand verder uitbreiden met algemene - en branchespecifieke modules. Op deze manier groeit uw Sitehand met u mee!  Klik hier voor de lijst met uitbreidingen» (http://www.sitehand.nl/pg-23770-7-36883/pagina/sitehand_-_mogelijkheden_uitbreidingen.html)

Sitehand, dé internetsite voor de ondernemer uit het midden – en klein bedrijf die net iets meer functionaliteit wil en ook op gebied van vormgeving het maximale er uit wil halen.
Ziber Sitehand het vierde internetproduct binnen de Ziber familie. Ziber Sitehand het vierde internetproduct binnen de Ziber familie.
Ziber Sitehand wordt geleverd door Ziber Grafisch Partners in heel Nederland Ziber Sitehand wordt geleverd door Ziber Grafisch Partners in heel Nederland
Sitehand is binnen de Ziber familie de meest exclusieve oplossing, maar nog steeds zeer betaalbaar. Sitehand is binnen de Ziber familie de meest exclusieve oplossing, maar nog steeds zeer betaalbaar.
Al een aantal klanten maken inmiddels gebruik van een Sitehand en staan in de portfolio Al een aantal klanten maken inmiddels gebruik van een Sitehand en staan in de portfolio