Innovatie van Ziber in de binnenstad van Schagen

Vier ondernemers met een eigen ‘televisiekanaal’ in de zaak

Je ziet het steeds vaker. Een lcd-scherm in de etalage, boven de toonbank, in de wachtruimte, in het winkelcentrum, in de metro of boven de bar van het café. Digital sign, ook wel Narrow Casting genoemd, is in opkomst. Ziber springt hierop in met SenseView. SenseView is altijd actueel, eenvoudig in gebruik en betaalbaar. De Ziber SenseView is een ideaal verlengstuk van een Ziber website. De ondernemer plaatst met 1 klik de informatie van zijn website ook naar zijn scherm. Heel gemakkelijk dus.
 
Ziber is de nieuwe naam van het bedrijf Windkracht, dat bekend is van de vele websites die zijn gemaakt met hun software. Het bedrijf is gevestigd in Schagen en ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die in heel Nederland worden verkocht. Schagen is vaak een speeltuin om deze nieuwe producten uit te proberen, samen met enthousiaste ondernemers uit deze stad. “Passie voor Schagen, dat ligt hieraan ten grondslag”, vertelt eigenaar Maikel Bauer die zelf in Schagen is geboren en getogen. “Alle mensen die bij Ziber werkzaam zijn komen ook uit de regio en vinden het mooi om Schagen innovatief op de kaart te zetten. Net als de ondernemers uit de stad.”

Pilot
Zo is ook het idee ontstaan om SenseView, bij vier ondernemers uit Schagen, als pilot te introduceren. De ondernemers zijn Makelaardij Westhuis, Noordwest Interieurs, Family Shoezz en SuperTank. De laatste is gevestigd op industrieterrein Lagedijk, de andere drie in de binnenstad. Allen hebben een lcd scherm in de winkel of etalage, waar informatie op verschijnt van de ondernemer zelf. Daarnaast verschijnt er informatie van de andere drie deelnemende ondernemers. Dat laatste is uniek.

Stelt u zich eens voor, u kijkt in de etalage van Makelaardij Westhuis en ziet op het scherm het huis van uw dromen voorbij komen. U besluit naar binnen te stappen en het huis te kopen. Terwijl u zit te wachten op de koopakte, komt op het scherm van Makelaardij Westhuis een mooie houten vloer voorbij van Noordwest interieurs. De vloer die perfect past in het zojuist door u gekochte huis.

Even verderop in Schagen bij Noordwest interieurs aangekomen, ziet u op het scherm nog net uw nieuwe huis langskomen met daarop de vermelding “verkocht”! Ha, denkt u, die woning is van mij. Door de drukte bij Noordwest, moet u heel even wachten op een verkoper en wordt uw aandacht getrokken door het scherm. U kunt Twitteren met #Noordwest en u ziet gelijk uw bericht voorbij komen. Grappig en interactief. Vervolgens ziet u dat Family Shoezz, ook in de binnenstad, vandaag een aanbieding heeft voor een nieuw merk schoenen. Misschien zo dadelijk nog even langs gaan?

“Het bovenstaande voorbeeld is misschien wat ver gezocht” zegt Rick Breeuwer, die de marketing bij Ziber verzorgt, “maar aan SenseView zal het niet liggen. Voor ondernemers opent dit nieuwe kansen, die ook nog eens zeer betaalbaar en toegankelijk zijn.”

MediaPublisher
Speciaal voor de SenseView pilot heeft Ziber vier ondernemers benaderd die allen gebruik maken van een Ziber website. Dit biedt namelijk nog eens extra voordeel. De website wordt door de ondernemers actueel gehouden met behulp van de MediaPublisher, die ook gebruikt wordt om de SenseView actueel te houden. Dus één keer invoeren is twee keer resultaat!

Vaste klanten van Ziber verdienen een leuke actie, SenseView 30 dagen gratis!
Ziber hecht veel waarde aan haar trouwe klanten. Daarom wil Ziber ondernemers die al gebruik maken van een Ziber website (bijvoorbeeld Standaardsite) de mogelijkheid bieden kennis te maken met het nieuwe product SenseView. Als klant van Ziber krijgt u de mogelijkheid om SenseView 30 dagen kosteloos uit te proberen! Bevalt het niet? Geef dit dan door aan Ziber en u levert de SenseView software weer in. Bevalt het wel? Dan bent u vanaf dat moment trotse eigenaar van uw eigen ‘televisie kanaal’. Bent u klant bij Ziber en wilt u meedoen? Kijk dan op: www.senseview.nl/vasteklantenactie (http://www.senseview.nl/vasteklantenactie)

Nieuwsgierig geworden? Kijk eens in de etalage van Makelaardij Westhuis (http://www.makelaardijwesthuis.nl), Noordwest Interieurs (http://www.noordwest.info), Family Shoezz (http://www.familyshoezz.nl) of ga eens tanken bij SuperTank (http://www.kokopdefok.nl) op de Fok.
SuperTank Schagen, Westhuis makelaardij, Noord west interieurs, huisartsenposten en Family Shoezz SuperTank Schagen, Westhuis makelaardij, Noord west interieurs, huisartsenposten en Family Shoezz