UPDATE: Aanpassingen doen voor niet actieve Designs

handige update voor Grafisch Partners!

Wanneer u in de Ziber Design Software werkt aan een nieuwe website (een tweede Design) voor een klant, dan was het niet mogelijk om via de MediaPublisher de dropdownmenu’s te maken, product tegels in te stellen en andere instellingen te doen via de MediaPublisher. Dat kan vanaf nu wel!

Dropdownmenu’s instellen voor inactief design
Veel partners grepen mis, als ze in de Design Software werkten aan een nieuw Design. Bijvoorbeeld als de klant een nieuwe vormgeving op zijn site wilde, of als de klant een upgrade wilde naar een Sitehand. Vanaf nu is dat verleden tijd en kan via de MediaPublisher gewoon alles ingesteld worden voor het nieuwe site-ontwerp, wat nog niet online staat.

Hoe gebruik ik dit?
Open het desbetreffende Design waarin u wilt werken in de Ziber Design Software en klik rechtsonder op het MP icoon op de MediaPublisher in een speciale modus op te starten! Klik vanuit het Hoofdmenu op ’instellingen’ onder het kopje ’uw website’ en daar ziet u dan automatisch dat u in het ’niet actieve’ design werkt.

MijnDesignerIdee.nl
Het was een idee van een van de partners op
MijnDesignerIdee.nl (http://www.mijndesigneridee.nl/forums/20392-ziber-partner-idee-n/suggestions/1232979-uitklapmenu-laten-werken-bij-niet-actief-design?ref=title) wat nu gerealiseerd is.


Het Ziber Team

Ziber, maakt het makkelijk
Vanaf nu mogelijk om in de MediaPublisher te werken aan een niet actief design! Vanaf nu mogelijk om in de MediaPublisher te werken aan een niet actief design!