Kasteel Nyenrode toneel voor de Ziber Partnerdag

woensdag 15 februari 2012

Op woensdag 15 februari 2012 ontvangen wij alle Ziber Grafisch Partners graag op het prachtige kasteel van De Nyenrode Business Universiteit, of kortweg Nyenrode, de oudste particuliere universiteit van Nederland. Nyenrode is het toneel voor alweer de zesde Ziber Partnerdag en het belooft een interessante, informatieve en leuke dag te worden.

Prof.dr. Jeff B.R. Gaspers gastspreker tijdens de Ziber Partnerdag
Prof.dr. Jeff B.R. Gaspersz is hoogleraar aan de Universiteit Nyenrode en adviseur op het gebied van innovatiemanagement. Hij ondersteunt ondernemingen, teams en managers bij de vormgeving van vernieuwingsprocessen en het vinden en realiseren van kansrijke nieuwe concepten en ideeën.
Voordat Gaspersz zich verbond aan Nyenrode was hij onder meer verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en aan KPMG. Eerst als manager van het KPMG Trendwatch Institute, daarna als director van het KPMG Center for Innovation.

Als gastspreker tijdens Ziber Partnerdag zal dhr. Gaspersz ons meer vertellen over ’Vinden en benutten van kansen’.

Uitreiking Ziber Awards
Welke grafisch ontwerpers gaan er dit jaar met een Ziber Award vandoor? Op dit moment is het aan het publiek om te stemmen op hun favoriete Ziber website. En het is ongekend spannend. Aan het einde van de Ziber Partnerdag weten we allemaal meer.

Om te stemmen gaat u naar [noImage|NL|link;url;http://www.ziberawards.nl/stemmen|ext|www.ziberawards.nl/stemmen]

Het Ziber Rad van Fortuin. Gaat u naar huis met een MacBook Air
En hoeveel labels heeft u al aan uw Ziber sleutelhanger hangen? Tijdens de Ziber Partnerdag zullen we maar liefst acht keer een ‘slinger geven’ aan het Ziber Rad van Fortuin. U maakt kans op een MacBook Air, iPad 2, iPod nano en nog veel meer mooie prijzen. Vergeet dus niet uw Ziber sleutelhanger mee te nemen, want alleen op vertoon van het label met de juiste code wint u de prijs!!

Ziber presentaties in het teken van webwinkels, ZMO modules en de ontwikkelingen
Steeds meer (kleine) ondernemers lopen met het idee een webwinkel te beginnen. Met de nieuwe Ziber webshop kan iedere grafisch ontwerper een design webshop creëren. Sander Visser zal u aan de hand van een live demonstratie alle mogelijkheden tonen.

ZMO is inmiddels niet meer weg te denken en veel ondernemers maken hier dan ook gebruik van. Ook Ziber biedt ZMO aan, wat geïntegreerd kan worden in Ziber websites. Het werken met de ZMO modules is voor klant en u als partner sterk vereenvoudigd. Dus hoog tijd om u hierover te informeren.

Napraten en Borrelen een belangrijk onderdeel
Uiteraard sluiten we de Ziber Partnerdag af met een gezellige borrel in de bibliotheek van het kasteel van Nyenrode. Een unieke locatie waar met collega vormgevers nagepraat kan worden.

Aanmelden
Klik hier (http://www.zibermeeting.nl/pg-24414-7-38382/pagina/aanmelden.html) om u aan te melden voor de Ziber Partnerdag op woensdag 15 februari van 10.00 uur tot en met 15.30 uur

De Ziber Partnerdag is van 10.00 uur tot en met 15.30 uur.

Graag tot dan.
Het Ziber team

Woensdag 15 februari wordt de Ziber Partnerdag gehouden in Kasteel Nyerode. Woensdag 15 februari wordt de Ziber Partnerdag gehouden in Kasteel Nyerode.