UPDATE DS - e-mailverkeer in huisstijl en bezoeker profielen mooier

Twee updates in de DS geven u meer controle over het design van Ziber sites

Het hing al even in de lucht en nu is de bezoeker beveiliging module vernieuwd op alle Ziber sites. Met twee belangrijke wijzigingen in de Design Software kunt u als vormgever de huisstijl van uw klant nog beter integreren in de Bezoeker beveiliging module en al het e-mailverkeer tussen website en de bezoeker van de site.
 
E-mailverkeer in huisstijl van de website
Tussen de website van uw klant en de bezoeker van deze website zal veelvuldig e-mailverkeer plaatsvinden. Bijvoorbeeld wanneer een bezoeker zijn wachtwoord opvraagt, wanneer een bezoeker een formulier invult en hiervan een bevestiging ontvangt of wanneer een bezoeker een bestelling plaatst op deze website. Vanaf nu kunt u als vormgever in de Design Software van deze Ziber site een e-mail huisstijl opmaken. Wanneer u deze huisstijl heeft opgemaakt, zullen e-mailtjes die in verband met de beveiliging module worden verstuur ook in deze huisstijl gegoten worden. Zo wordt het allemaal weer een stuk mooier en persoonlijker!
Bij deze update is alleen het e-mailverkeer vanuit de Bezoeker Beveiliging module aangepast. Later wordt dit voor alle modules toegepast.

Deze algemene e-mail look & feel kunt u instellen in de Design software: Layout > E-mail > Email instellingen

Ps. Als u niets instelt, worden alle e-mails in een standaard formaat verstuurd
 
Beveiliging module in nieuwe look & feel
Wanneer uw klant op zijn Ziber website gebruik maakt van de bezoeker beveiliging module, kunnen bezoekers zich aanmelden met een emailadres en wachtwoord. Het aanmeldscherm is vernieuwd (evenals het ‘wachtwoord wijzigen’, ‘aanmeldscherm’ en ‘activeringsscherm’). De invoervelden zijn groter geworden en teksten zijn in de huisstijl van de website. Ook kunt u alle kleuren en afbeeldingen (knoppen) maatwerk aanpassen in de Design software.

Dit kun nu doen via: Modules > Beveiliging > Kleuren / Images

Ps. Als u niets instelt worden de standaard instellingen gebruikt van het Ziber systeem
 
Wijzigingen ten behoeve van uw klant
Voor een overzicht van alle wijzigingen van deze update voor uw klant, kunt u het beste het update bericht lezen op support.ziber.nl (http://support.ziber.nl).

Het Ziber Team

Met Ziber staan de websites van uw klant niet stil!
DS - E-mail instellingen DS - E-mail instellingen