UPDATE: DS v2.6 vandaag live

Nieuwe Producten Bestel module voor Standaardsite en Sitehand

De afgelopen periode is er bij Ziber hard gewerkt aan een nieuwe versie voor de Producten bestel module van Standaardsite en Sitehand. Hiermee is het bestelproces mooier geworden, heeft meer instelmogelijkheden en vooral ook makkelijker geworden. Vandaag heeft de DS v2.6 van Standaardsite en Sitehand de beschikking gekregen over deze nieuwe mogelijkheden. Iedere vormgever die de Design Software gebruikt kan vanaf vandaag de nieuwe functies instellen en deze activeren.
 
Producten Bestel module vernieuwd
Voor klanten die gebruik maken van de producten bestel module (shop functie) in Standaardsite en Sitehand zijn er nieuwe mogelijkheden. Om de nieuwe mogelijkheden te activeren kunt u als vormgever in de DS v2.6 (Standaardsite of Sitehand) het bestelproces vanaf nu instellen. Hier kunt u zelf bepalen hoe het bestelproces eruit ziet, welke functies geactiveerd moeten worden en welke kleuren er gebruikt moeten worden. Alles om het bestelproces volledig af te stemmen naar wens van de klant.

Bestelproces op 1 pagina
Het nieuwe bestelproces is optimaal ingesteld om het kort en overzichtelijk te houden voor een klant. Waar er vroeger 6 stappen doorlopen moesten worden, is dat er nu nog 1. Op deze manier haken klanten minder snel af en is het proces veel makkelijker.

Social media
Bij afronding van een bestelling kan de klant van de webshop gelijk zijn aankopen delen met zijn vrienden via Facebook, Twitter of LinkedIn.

MediaPublisher vernieuwd
In de MediaPublisher zijn alle shop instellingen volledig vernieuwd. Zo kan de klant op een eenvoudige manier uitgebreide instellingen doen voor het bestelproces, verzendmethodes, betaalmethoden, klantinstellingen, orderbeheer, klantbeheer,.. etcetc. De shop instellingen komen ter beschikking van de klant, nadat u als vormgever het bestelproces heeft ingericht in de Design Software.

Email verkeer in huisstijl
Wanneer een orderbevestiging wordt verstuurd per email naar de klant kan deze email volledig opgemaakt worden in de huisstijl van de webwinkel. Dat maakt het emailverkeer aanzienlijk mooier en persoonlijker. In de Standaardsite DS en Sitehand DS kunt als vormgever de e-mail opmaken en vormgeven. Al het emailverkeer tussen de webshop en de klant van de webshop zal dan in deze mooie opmaak worden verstuurd.

Teksten
In de Standaardsite DS en Sitehand DS kunt u alle teksten die in het bestelproces en in het emailverkeer worden gebruikt aanpassen naar wens van de klant. Standaard zullen alle teksten in de juiste taal al zijn ingevuld. U hoeft dan alleen nog aanpassingen door te voeren naar wens van uw klant.

Hoe zet u een bestaand bestelproces om naar de nieuwe versie (v2.6)?
Dat gaat in drie stappen. Stap 1 is voor u (de vormgever), stap 2 is voor de klant en stap 3 neemt Ziber voor zijn rekening. Uiteraard ondersteunt Ziber het proces bij alle stappen. U kunt ons bereiken via 0224-290996 of support@ziber.nl (mailto:support@ziber.nl).

1. De vormgever stelt het nieuwe bestelproces in

Ga via het partner backoffice (http://backoffice.ziber.nl (http://backoffice.ziber.nl)) naar de Design Software van de desbetreffende Standaardsite of Sitehand. Navigeer naar: Modules > Shop > Instellingen > Bestellling overzicht > Section

Maak hier uw instellingen in de verschillende onderdelen, waaronder het online canvas waar de producten in worden getoond. Voor hulp over dit onderdeel kunt u ons natuurlijk bellen (0224-290996) of mailen (support@ziber.nl).

Als u hiermee klaar bent neemt u contact op met Ziber, zodat wij samen met de klant de volgende stap zullen doorlopen.

2. De klant maakt zijn instellingen in de MediaPublisher

Omdat het nieuwe bestelproces vele nieuwe functies heeft, zullen we samen met de klant zijn nieuwe instellingen doorlopen. Op deze manier kan de klant optimaal gebruik maken van de nieuwe situatie. In deze fase kan de klant ook nog de ‘instellingen’ van de ‘oude shop’ bekijken, om eventuele teksten over te nemen.

3. Omzetting naar nieuwe versie

Bij Ziber zetten wij na stap 1 en 2 de huidige producten bestel module volledig om naar de nieuwe versie. Alle bestaande bestellingen zullen dan worden omgezet naar het nieuwe formaat. Vervolgens zal het nieuwe bestelproces op de website geactiveerd worden. In de MediaPublisher van de klant verdwijnen de oude shop instellingen. Uw klant beschikt dan over de volledig nieuwe versie van het bestelsysteem.

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden die uw klant krijgt met deze update? Bekijk dan het nieuwsbericht op http://support.ziber.nl (http://support.ziber.nl/nw-6457-7-3397222/nieuws/update_sitehand_en_standaardsite_bestelproces_vernieuwd.html)


Het Ziber TeamMet Ziber staat uw site niet stil!
U kunt in de DS2.6 het bestelproces van de website van uw klant maatwerk opmaken! Ziber, makkelijk. U kunt in de DS2.6 het bestelproces van de website van uw klant maatwerk opmaken! Ziber, makkelijk.
Een bestelproces wat 1 pagina lang is! Da’s pas makkelijk voor klanten van een webshop. Een bestelproces wat 1 pagina lang is! Da’s pas makkelijk voor klanten van een webshop.