ZMO/SEO updates

Alle Ziber sites beter vindbaar

Voor alle Ziber websites zijn op 8 november een aantal technische ZMO/SEO updates doorgevoerd. Hierdoor zullen alle Ziber websites in vindbaarheid bij Google weer toenemen. Doordat alle Ziber klanten een website hebben die in de Ziber cloud staat, is deze update ook direct van toepassing op alle websites van alle klanten.

Alle websites in 1 verbeterd!
De updates hebben betrekking op het beter vindbaar maken van nieuwsberichten, pagina’s, producten en product-categorieën.  In de HTML van al deze onderdelen worden vanaf nu op een andere manier de titels, beschrijvingen en trefwoorden verwerkt, zodat Google deze beter kan vinden en kan indexeren.

Wat kunt u zelf aan een betere vindbaarheid doen?
Wanneer u wilt dat uw website beter vindbaar is bij Google is het regelmatig toevoegen van nieuwe nieuwsberichten belangrijk. Ook het schrijven van goede pagina teksten op basis van specifieke zoektermen, zorgt ervoor dat uw pagina’s goed vindbaar zijn. 

Voor 10 tips over het beter vindbaar maken van website hebben we een aantal video tutorials gemaakt, welke u hier vindt: 10 tips voor een beter gevonden website! (http://www.zmomodules.nl/pg-24675-7-40330/pagina/verbeter_de_vindbaarheid_van_uw_website_zelf.html)

Het Ziber Team