SenseView 2.0 is er!

Narrowcasting in een browser

SenseView is de Display oplossing van Ziber waarmee je makkelijk nieuws, foto’s, Twitter feed en andere soorten informatie op een scherm kan tonen in jouw bedrijf. Nu is de nieuwe versie (2.0) van SenseView gelanceerd, die de huidige versie (1.2) zal vervangen. En dat brengt vele nieuwe mogelijkheden met zich mee.

SenseView 2.0 kijkt verder dan Windows

Waar versie 1 van SenseView alleen te gebruiken was op een Windows computer is versie 2 van SenseView volledig onafhankelijk geworden van het OS (Operating System). De nieuwe SenseView software werkt namelijk in iedere moderne browser en op elk platform. Windows, iOS (Apple) of andere systemen. Je zou hem zelfs kunnen draaien in de browser op jouw telefoon!

Nieuwe hardware mogelijkheden
Hardware leveranciers komen met steeds kleinere en voordeligere apparatuur op de markt. Zo heeft HP onlangs de Chromebox (in samenwerking met Google) gelanceerd. Een compacte mini-pc waarop geen Windows maar Chrome (het Google operating systeem) draait met daarop de Chrome browser. SenseView 2.0 is nu ook geschikt geworden om op deze zeer voordelige en nieuwe apparaten te kunnen draaien.

Werkt in iedere moderne browser
Iedere SenseView (2.0) is bereikbaar via een internetadres, zoals bijvoorbeeld: http://partnersathome.senseview.nl. Wanneer de browser dan in full-screen mode (ook wel ‘kiosk’ mode genoemd) opgestart wordt krijgt u uw eigen bedrijfstelevisie op uw scherm. De verhouding van weergeven is 16:9, zodat het op alle breedbeeld schermen werkt. SenseView is de eerste ’Digital Sign’ of ’narrowcasting’ oplossing die volledig systeem-onafhankelijk en in een browser kan draaien.

Online en offline
Wanneer onverhoopt de verbinding van de computer waar SenseView op draait wegvalt, blijft de presentatie toch gewoon doorgaan. Door de unieke caching technieken die we in SenseView 2.0 hebben ingebouwd werkt het systeem (na een eerst opstart) gewoon door, ook als de WiFi of internet verbinding even wegvalt.

Via 1 CMS website en display actueel
SenseView en uw Ziber website zijn via het zelfde CMS (De Ziber MediaPublisher) te onderhouden. Dus 1 nieuwsbericht publiceert u op zowel uw website, als uw scherm. Wel zo gemakkelijk.

Even een voorbeeld bekijken?
Bent u bezig in uw Ziber MediaPublisher om de informatie op uw SenseView even te wijzigen? En zit u niet vlakbij het scherm? Dan kunt u met SenseView 2.0 eenvoudig even een voorbeeld bekijken van uw presentatie, door uw SenseView adres even in te tikken in een browser! Er zijn dan ook nog speciale toetsenbord functies om versneld door de presentatie te stappen.

Activeren in de browser via jouw Ziber account
Hebt u SenseView gekocht met een aantal gebruikslicenties? Dan is het nu nog makkelijker geworden om een SenseView te activeren. U heeft namelijk geen ‘code’ meer nodig, maar u kunt gewoon uw persoonlijke Ziber account daarvoor gebruiken. Via deze weg, activeert u dan een ‘browser’ op 1 computer. U kunt ook eenvoudig de activatie weer intrekken via uw MediaPublisher.

Wat moet u doen?
Wanneer u gebruik maakt van SenseView versie 1.2 en wilt overstappen naar versie 2.0 hoeft u niets te doen als u de apparatuur bij ZIber in beheer heft. Wij zullen dan de komende periode de SenseView voor u omzetten naar de nieuwe versie. Beheert u zelf uw apparatuur? Dan kunt u deze hanldieiding volgen om alles goed in te stellen: http://usersupport.ziber.nl/knowledgebase/articles/409650-senseview-upgraden-naar-versie-2-0 (http://usersupport.ziber.nl/knowledgebase/articles/409650-senseview-upgraden-naar-versie-2-0) (u kunt ons mailen om de juiste URL te achterhalen van uw online SenseView 2.0 versie, mail dan naar support@ziber.nl).


Het Ziber Team
Een televisiekanaal dat in een browser werkt! Een televisiekanaal dat in een browser werkt!
Online uw SenseView activeren.... Online uw SenseView activeren....
... heel makkelijk met uw Ziber account. ... heel makkelijk met uw Ziber account.