Ziber geeft les op Mediacollege

Studenten mediavormgever bouwen website in de Cloud

De tweede jaars studenten van het Mediacollege in de opleiding Mediavormgever gaan vanaf volgende week aan de slag met de Ziber DS3 website software. Een website bouwen in de cloud, vanuit Photoshop was nog nooit zo gemakkelijk. De grootste uitdaging ligt dan ook niet in het bouwen van een website, maar in het creeeren van een sterke online identiteit! En dat is waar de studenten Mediavormgever het verschil moeten gaan maken.

 

Website bouwen in de Ziber Cloud

Ziber maakt software voor vormgevers waarmee websites gemaakt kunnen worden inclusief CMS (content management systeem). En sinds enige jaren geeft Ziber met veel plezier les aan jong vormgevers op het Mediacollege in samenwerking met de docenten. Dit jaar zullen de tweedejaars studenten Mediavormgever aan een project werken om een lokaal bedrijf online op de kaart te zetten. Daarbij zullen ze vanuit Photoshop een website bouwen in de Ziber Cloud met DS3 website software.

 

Online identiteit

Omdat het bouwen van een website met Ziber sofwtare zo snel en eenvoudig gaat, kunnen de studenten alle energie stoppen in het creeeren van een sterk online identiteit. En dat si nu precies waar een Mediavormgever het verschil moet gaan maken voor bedrijven! Want hoe zorg je er voor je als bedrijf online dezelfde identiteit hebt als offline?! Dat is waar een vormgever jou bij kan helpen.

 

Young Talent Award 2015

Om deze nieuwe generatie vormgevers extra uit te dagen heeft Ziber de Young Talent Award in het leven geroepen. Gedurende het project van 7 weken zullen ze door professionele reclamebureaus worden beoordeeld (partner van Ziber) en uiteindelijk zullen er 10 studenten worden genomineerd voor de Ziber Young Talent Award 2015. Meer dan 200 reclamebureaus zullen hun stem uitbrengen op de door hun gemaakt websites en de winnaar krijgt een bokaal en maarliefts 1000 euro!

 

Op 16 februari en 17 februari zijn de eerste lessen op het Mediacollege die verzorgt worden door Yvonne Draijer en Sander Visser, beide van Ziber.

Ziber software op mediacollege amsterdam Ziber software op mediacollege amsterdam