Chat functie op uw eigen Ziber site?

activeer nu uw gratis demo!

Vanaf nu kunt u eenvoudig een chatfunctie op uw Ziber site activeren. Omdat onze klanten erg enthousiast reageerden op de chatfunctie in de MediaPublisher hebben we de techniek voor alle Ziber klanten beschikbaar gemaakt. Ga naar deze pagina (http://bit.ly/1zRQsGP), activeer een demo versie van de chat-functie, ontvang een code plak deze in de MediaPublisher en de chatfunctie werkt op uw site!

1-op-1 communicatie

De belangrijkste trend op gebied van bedrijfscommunicatie is wel het 1-op-1 communiceren. Waar bedrijven vroeger gewend waren om naar de ‘massa’  te communiceren ontdekken bedrijven dat het steeds waardevoller is om op allerlei manieren in direct contact te treden met de klant. Waarbij de klant zelf mag kiezen op welke manier (telefoon, mail, chat,...)! Ook bij Ziber proberen we de klant zo goed mogelijk te woord te staan via allerlei kanalen als e-mail, Twitter, telefoon, website, video en nu ook een chatfunctie. Dagelijkse helpen wij op deze manier vele klanten en potentiele klanten met hun vragen. Iedere klant kiest zijn eigen manier om met ons contact op te nemen en dat werkt!

 

Op uw site ook een chatfunctie?

Door de vele positieve reacties hebben we de chatfunctie vanaf nu geïntegreerd in iedere Ziber website. Wanneer u een (demo) account neemt bij Zopim (http://bit.ly/1zRQsGP) (de chat software) krijgt u een unieke code. Deze code kunt u invoeren in uw MediaPublisher en de chatfunctie werkt op uw website!

 

Chatten met uw bezoeker vanaf uw telefoon?

Bent u niet online? Dan zien bezoekers van uw website ook geen chatfunctie. U kunt als website eigenaar overigens ook de ZoPim app installeren op uw mobiel, en op die manier bezoekers van uw website helpen via de chatfunctie. Dus ook als u niet achter uw computer zit, kunt u toch vragen beantwoorden.

 

Activeer uw demo!

Kortom,… misschien is de chatfunctie wel het proberen waard!? Klik dan op deze link (http://bit.ly/1zRQsGP), activeer uw demo bij Zopim (http://bit.ly/1zRQsGP) en plak de unieke code in de MediaPublisher. En ga vandaag nog in gesprek met bezoekers van uw website.

 

Succes!

 

Het Ziber Team

CHAT - EHBA CHAT - EHBA
CHAT - vzb CHAT - vzb