De sites worden steeds lekkerder bij Ziber!

Banketbakkerijen kiezen voor Ziber

Het was een heerlijke dag bij de jaarlijkse bijeenkomst van de Heerlijk & Heerlijk banketbakkers van Nederland (http://www.banket.nl) op landgoed de Heerlickheijd te Ermelo. Ruim 100 banketbakkerijen uit Nederland streden tijdens dit jaarlijkse evenement om te verrassen met nieuwe creatieve creaties. Ziber was er ook bij om de nieuwe website, gemaakt door PencilPoint uit Woerden (http://www.pencilpoint.nl), te presenteren.

 

Heerlijk & Heerlijk

U kent hem vast wel,… de lekkerste banketbakker uit uw stad of dorp. Daar waar u heen gaat als u  iets te vieren heeft en waar net even extra lekker gebak bij mag! Dan moet dat bijna wel een banketbakker zijn van ‘Heerlijk & Heerlijk’. Zij werken landelijk onder dezelfde naam, maar zijn toch allemaal zelf eigenaar van hun eigen zaak. Door samen te werken houden ze elkaar scherp, bijvoorbeeld op het gebied van het ontwikkelen van nieuwe gebakjes en taartjes.

 

De lekkerste slof?

De ambachtelijke bakkers dagen elkaar uit met een jaarlijkse verkiezing. Dit jaar ging het er om wie de lekkerste en origineelste ‘slof’ maakt. Iedereen wil graag deze titel in de wacht slepen en dus haalt iedere bakker alle creativiteit uit de kast om een heerlijke en mooie slof te maken. Het resultaat was om te smullen,...! Als groep samen sterker, dat is het motto van deze professionele bakkers. Bekijk hier meer informatie over de winnende banketbakkers! (http://www.banket.nl/nw-28331-7-3580893/nieuws/patissier_en_broodspecialist_van_otten_en_patisserie_mertens_roeleven_in_de_prijzen.html)

 

Online samen sterk!

Maar minstens zo belangrijk is dat de banketbakkers van Heerlijk & Heerlijk nu ook de handen ineen slaan om zich online te onderscheiden als groep. En daarbij hebben ze gekozen om te gaan werken met de Ziber software. Tijdens het jaarlijkse event werd hun nieuw website Banket.nl (http://www.banket.nl) onthuld, welke is gerealiseerd door PencilPoint uit Woerden (http://www.pencilpoint.nl) met de software van Ziber. Hierbij heeft PencilPoint  de nieuwe uitstraling en huisstijl van Heerlijk & Heerlijk toegepast (ontwikkeld door The Mall – Designers & architects (http://www.themall.nl)).

 

Beter vindbaar bij Google

Via de website zijn alle bakkerijen in Nederland makkelijk te vinden en tijdens de bijeenkomst heeft Maikel Bauer, directeur bij Ziber, een presentatie gegeven over hoe de groep als geheel extra goed vindbaar kan worden bij Google. Enerzijds de unieke Ziber Sitehand (http://www.sitehand.nl) techniek (met Ziber Connect (http://www.ziber.nl/connect)) zorgt ervoor dat iedere bakkerij een eigen gedeelte in de website kan beheren via de MediaPublisher. Hierdoor is de website als geheel extra goed vindbaar in iedere regio. Door de ondersteuning van Ziber (http://www.ziber.nl/support) aan alle ondernemende bakkers via video, chat of telefoon kan iedereen zijn eigen informatie actueel maken.

 

Bakkerijen kiezen een webshop via Ziber

Doordat Ziber in heel Nederland meer dan 200 verkooppunten heeft, zijn er al tientallen bakkerijen van Heerlijk & Heerlijk die voor een Ziber webshop hebben gekozen. Zo kunnen mensen nu bijvoorbeeld ook online dit heerlijke gebak kopen bij bijvoorbeeld Bakker & Koster (http://www.bakker-koster.nl) of bij Teunissen Banketbakkerij. Meer weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw banketbakkerij? www.ziber.nl/banket (http://www.ziber.nl/banket)

 

Instore marketing met SenseView

Naast de webshops van Ziber kiezen veel banketbakkers ook voor de narrow casting oplossing genaamd SenseView (http://www.senseview.nl) van Ziber. Met een druk op de knop is zo de webshop en het televisiekanaal in de winkel actueel! En alles in de huisstijl van de banket bakker. Mooi en eenvoudig!

 

Het Ziber Team

Maikel Bauer presnteert op ledenvergadering Nederlandse banketbakkers Heerlijk & Heerlijk Maikel Bauer presnteert op ledenvergadering Nederlandse banketbakkers Heerlijk & Heerlijk
Maikel Bauer presnteert op ledenvergadering Nederlandse banketbakkers Heerlijk & Heerlijk Maikel Bauer presnteert op ledenvergadering Nederlandse banketbakkers Heerlijk & Heerlijk
Winnaar banket prijs tijdens jaarvergadering Heerlijk en Heerlijk banketbakkers te Ermelo Winnaar banket prijs tijdens jaarvergadering Heerlijk en Heerlijk banketbakkers te Ermelo
Wedstrijd tussen banketbakkers om lekkerste en mooiste taart! Wedstrijd tussen banketbakkers om lekkerste en mooiste taart!