De vernieuwde Ziber Cloud

Regel alles met jouw ZiberID!

Wil je als webdesigner makkelijk al jouw gemaakte websites vanuit 1 account kunnen beheren? Dat kan nu heel gemakkelijk en supersnel vanuit de vernieuwde Ziber Cloud (cloud.ziber.eu (http://cloud.ziber.eu)). Inloggen kun je met jouw persoonlijke Ziber ID (hetzelfde account dat je ook gebruikt voor de MediaPublisher, het Ziber CMS). Na het inloggen kun je snel en makkelijk per website doorklikken naar de DS4 website software of het bijbehorende CMS van jouw klant. Kortom snel en makkelijk!

 

Update

Een vernieuwing van de Ziber Cloud zat er al even aan te komen. Niet alleen een fris inlogscherm, maar ook inloggen met een nieuw account (het Ziber ID). Dit is hetzelfde account als waar je ook mee kunt inloggen op de MediaPublisher (http://mp.ziber.nl (http://mp.ziber.nl)). Daarnaast is de snelheid en het gebruiksgemak enorm verbeterd. Snel een website zoeken en direct inloggen in de DS4 website software,… dat is waar het om gaat. En dat is wat nu makkelijk en erg snel werkt!

 

Ziber ID

Zou het niet lekker zijn dat je bij alles wat je van Ziber gebruikt 1 en hetzelfde account hebt? Nou, dat is het Ziber ID. Met dit unieke Ziber ID kun je vanaf nu inloggen op de MediaPublisher en ook op de Ziber Cloud (om als vormgever al jouw websites te beheren). Weet je jouw wachtwoord niet meer? Dan kun je via ‘wachtwoord vergeten’ jouw emailadres invullen en een nieuw wachtwoord instellen..

 

Zoeken

Wanneer je eenmaal ingelogd bent in de Ziber Cloud kun je via een groot zoekscherm snel op zoek naar de websites die je beheert voor jouw klanten. Vervolgens kun je snel met een klik naar de MediaPublisher of DS4 doorklikken en inhoudelijk of qua design aanpassingen maken. Alles online, alles live.

 

Nieuwe abonnementen

Heb je net nieuwe sites aangevoerd, dan vind je deze onderin. Zo kun je snel met nieuwe opdrachten aan de slag!

 

Het Ziber team

 

Heb je nieuwe ideeën voor de Ziber Cloud? Dan kun je deze plaatsen op http://mijndesigneridee.ziber.nl (http://mijndesigneridee.ziber.nl).

ziebr cloud ziebr cloud