Ziber DS4 website software is er!

Mobiel, tablet,... met CMS en supersnel gemaakt

Vandaag 22 juni is DS4 voor alle vormgevers online gekomen. En daarmee een unieke manier om een website met CMS te maken zonder code. Bovendien een website die optimaal werkt op mobiel, tablet en desktop. Makkelijk te onderhouden is door de klant en goed vindbaar bij Google.

 

DS4, online website software

Het was al even aangekondigd en nu ook voor iedere vormgever beschikbaar. De DS4 website software is er en vervangt daarmee ook automatisch de DS3. Klanten met een bestaande Ziber website hebben vanaf nu ook automatisch een mobiele website gekregen, zie ook dit bericht: https://www.ziber.nl/nw-6457-7-3589390/nieuws/ziber_lanceert_mobiele_website.html (https://www.ziber.nl/nw-6457-7-3589390/nieuws/ziber_lanceert_mobiele_website.html)

 

Direct aan de slag? Log dan in via de nieuwe Ziber Cloud (http://cloud.ziber.eu) (let op, dat doe je met jouw Ziber ID, het account dat je ook gebruikt voor de MediaPublisher).

 

Mobiele website bouwen

Nieuwe in Ziber DS4 website software is de mobiele website functie. Met een aantal eenvoudige klikken kun je naast de tablet/desktop website nu ook de mobiele website instellen. Heb je verstand van Photoshop? Dan kun je met DS4 lezen en schrijven. Huisstijl, kleuren, fonts,.. alles is snel en makkelijk instelbaar, zodat de sites van jouw klant er optimaal uitziet. Want met een goede identiteit is jouw klant online goed herkenbaar.

 

Google geoptimaliseerd

Dat Ziber websites ontzettend goed vindbaar zijn bij Google, hoeven we onze klanten niet te vertellen. Met de mobiele website update hebben we daar weer een hele grote waarde aan toegevoegd! Steeds meer mensen zoeken ook op hun smartphone naar jouw klant via Google. En door de komst van de mobiele website van Ziber wordt de mobiele site ook daar ontzettend goed gevonden. Wil jouw klant naast de ‘standaard’ Google technieken van Ziber gebruik maken van extra mogelijkheden? Kijk dan eens op www.ziber.nl/vindbaar (http://www.ziber.nl/vindbaar).

 

Responsive & Adaptive

De mobiele website van Ziber bestaat uit een combinatie van adaptive en responsive techniek, waardoor we het beste uit twee werelden kunnen toepassen. Een mobiele bezoeker krijgt een kleine ‘mobiele website’ gepresenteerd en een desktop/tablet gebruiker een ‘grote website’. Hierdoor spelen we in op de verschillende behoeftes van bezoekers. Op alle verschillende formaten van telefoons wordt de Ziber mobiele website responsive optimaal getoond. Grote of kleine telefoons, het werkt allemaal optimaal en supersnel.

Een voorbeeld van een innovatief bedrijf dat ook een combinatie van adaptive & responsive techniek gebruik is Apple.com. Wanneer u deze website op een desktop bekijkt en de browser klein maakt verschijnt er geen mobiele website, maar blijft de website groot. Bekijkt u dezelfde website op uw telefoon, verschijnt er wel een mobiele website (adaptive) welke op alle formaten telefoons optimaal werkt (responsive). www.apple.com (http://www.apple.com).

 

Wil je meer lezen over de mogelijkheden van de mobiele website?

Bij Ziber updaten we de website software regelmatig en alle klanten krijgen automatisch alle nieuwe functies tot hun beschikking. Dat is natuurlijk wel ontzettend handig voor jouw klant. Met de introductie van DS4 hebben duizenden websites ook de beschikking gekregen over de nieuwe mobiele functies. Op ziber.nl staat een nieuwsbericht met alle nieuwe mogelijkheden die een klant krijgt door de introductie van DS4 met mobiele website. Wil je meer weten? Lees hier alles over de nieuwe functies van de mobiele website. (https://www.ziber.nl/nw-6457-7-3589390/nieuws/ziber_lanceert_mobiele_website.html).

 

Hosting, Support en updates gewoon inbegrepen

Bij ieder Ziber abonnement is inbegrepen; Hosting, support, updates, CMS (MediaPublisher) en gebruik van de DS4 website software. Volledig, betrouwbaar en goed! Geen eenmalige kosten. Alles voor een vast bedrag per maand. Zie ook: www.ziber.nl/producten (http://www.ziber.nl/producten).

 

DS4 Proberen?

Ben je vormgever of heb je een reclamebureau? Dan kun je DS4 natuurlijk ook gewoon proberen. Je kunt gratis een ZiberID aanvragen voor de Ziber Cloud via deze pagina http://vormgever.ziber.nl/aanmelden (http://vormgever.ziber.nl/aanmelden).

 

Het Ziber Team

DS4 website software met mobiel DS4 website software met mobiel