3 mooie nieuwe website features in DS4

Nieuwe mogelijkheden met header en thema’s

De nieuwe DS4 website software heeft naast de belangrijk nieuwe mobiele functies ook nieuwe mogelijkheden gekregen voor de desktop/tablet website. Je kunt vanaf nu namelijk buttons aan de bovenkant van de website vast alten plakken, terwijl je scrolt. Daarnaast kun je headers per thema een afwijkende hoogte geven en ook op volledige breedte zetten. Kortom meer creatieve vrijheid en ruimte om de website voor tablet en desktop nog mooier te maken.

 

Header afbeelding volledige breedte

Je kunt per thema aangeven in de DS4 of de header afbeelding in volledige breedte moet werken of niet. Wanneer je 1 afbeelding toevoegt zal deze gewoon stil staan, voeg je meerdere toe zal er vanzelf een animatie worden getoond. Volledige breedte, of juist smal. Aan jou de keuze per ingesteld thema. En natuurlijk weer met variabele hoogte en werkend op tablet. Ook het inladen op de website zelf is verbeterd en maakt nu gebruik van ‘lazy-loading’, waardoor de gebruikservaring mooier en sneller is.

 

Header hoogte per thema instelbaar

Je kunt vanaf nu per thema de hoogte van de header instellen. Daarmee krijg je op een heel makkelijke manier de mogelijkheid om de website voor desktop/tablet wel heel aantrekkelijk te maken tijdens het navigeren. Of je nu een grote header op de homepage of op een landingspagina wilt maken,… het is een ‘eitje’ geworden met DS4 website software. Afbeelding uploaden, hoogte instellen, thema koppelen aan de pagina en klaar! Probeer het gelijk uit via jouw Ziber Cloud (http://cloud.ziber.eu),… http://cloud.ziber.nl (let op: wel inloggen met jouw Ziber ID, lees hier meer (https://vormgever.ziber.nl/nw-17200-7-3589394/nieuws/de_vernieuwde_ziber_cloud.html)).

 

Vaste navigatie tijdens scrollen

Met een simpele muisklik kun je vanaf nu in de DS4 website software aangeven dat een buttonrij aan de bovenkant van de website tijdens het scrollen moet vastkleven aan de bovenzijde. Die buttonrij (een menu) blijft dan in beeld, terwijl je op jouw tablet naar beneden scrolt. Daardoor kan jouw klant nog makkelijker navigeren en snel doorklikken naar een volgend onderwerp. Werkt super op desktop en te gek op Tablet! probeer het maar eens uit ;-)

 

Beschikbaar in?

De nieuwe functies zijn vanaf nu beschikbaar in DS4 van alle (op dit moment) ondersteunde templates van de producten Webbly, Sitehand, Shoplin, Schoolkrijtje en Sitecup. Wanneer klanten met een Standaardsite of Standaardsitelite upgraden naar een van deze producten, beschikken zij ook over die functies: ziber.nl/upgrade (http://www.ziber.nl/upgrade).

 

Het Ziber Team

header animatie header animatie
Capture Capture