Klantcase: upgraden levert op!

Baixo upgrade website van Mr. Dom

Klant van het eerste uur

Een moderne website van nu moet met veel meer wensen rekening houden dan eentje van vroeger. Goed vindbaar bij Google (http://www.ziber.nl/vindbaar), handig werken op mobiel (http://www.ziber.nl/mobiel), makkelijk te onderhouden (http://www.ziber.nl/mediapublisher), duidelijk en informatief voor de bezoeker om maar eens een paar wensen te noemen. Een Ziber klant van het eerste uur is Mr. Dom, belastingadviseurs uit Haarlem (http://www.mrdom.nl), die ontzettend goed is in belasting en fiscaal advies en daar ook graag al zijn tijd aan besteed.

Tijden veranderen

Zijn oude website heeft het altijd prima gedaan en toch zie je door de jaren heen dat de uitstraling wat gedateerd wordt. De wereld om ons heen verandert nou eenmaal snel! Daarom vond mr. Dom het nodig zijn website te upgraden (http://www.ziber.nl/upgrade). Met alle nieuwe Ziber mogelijkheden op gebied van mobiel (http://www.ziber.nl/mobiel) en ook qua Design was de keuze voor een vernieuwde site eenvoudig. Bas van Houwelingen, eigenaar van het bureau Baixo (http://www.baixo.nl) en Ziber vormgever; “Na goed overleg en inventarisatie van de wensen van Mr. Dom ben ik aan de slag gegaan. Een vernieuwde vormgeving, handige navigatie voor de bezoeker en een goede mobiele website waren de belangrijkste uitgangspunten.”

Prettiger voor de bezoeker

“Belangrijk voor Mr. Dom was de vindbaarheid van zijn website (http://www.ziber.nl/vindbaar) en het converteren van websitebezoeker naar klant. Met dat doel in gedachten zijn veel pagina’s herschreven en is er een nieuwe, duidelijkere pagina-indeling gemaakt. Zo vind je nu de website van Mr. Dom sneller op Google en is het op de website helder waar Mr. Dom in uitblinkt. En wanneer bezoekers contact op willen nemen met Mr. Dom hebben wij het extra makkelijk gemaakt, via handige Call-to-Actions, om dit te doen. Prettig voor de bezoeker, prettig voor Mr. Dom.

Bas (Baixo): “Bedankt voor de prettige samenwerking en ik wens u veel resultaat met uw nieuwe site!”.

 

Benieuwd naar het resultaat? www.mrdom.nl (http://www.mrdom.nl)

baixo_verzamelingMrDom baixo_verzamelingMrDom