Update: 5 nieuwe pagina lay-outs

Uw website bestaat voor een groot gedeelte uit ‘Pagina’s’. We hebben vanaf nu 5 nieuwe pagina-indelingen (lay-outs) gecreëerd die u kunt gebruiken in uw MediaPublisher (http://mp.ziber.nl) om uw pagina’s nog vrijer in te delen. Het werkt heel eenvoudig, dus het proberen waard!

Nieuwe pagina indelingen

Deze nieuwe lay-outs zijn vanaf nu beschikbaar voor uw pagina’s. U hebt hiermee weer een stukje meer vrijheid gekregen om de pagina’s nog meer naar wens in te delen. Er zijn een aantal lay-outs bijgekomen waarbij het mogelijk is om één bepaalde pagina met verschillende kolom-indelingen te werken, waarbij bijvoorbeeld 3 kolommen gecombineerd kunnen worden met 2 kolommen.

Snel en makkelijk

Het handige van deze pagina indelingen is dat ze automatisch ook optimaal getoond worden op mobiel. Wij adviseren dan ook gebruik te maken van de flexibele pagina indelingen in plaats van tabellen, zodat de pagina’s op de mobiele versie van uw website ook optimaal getoond worden aan de bezoeker.

Online cursus volgen?

Wilt u meer uitleg over het pagina beheer? Of misschien over een ander onderwerp? Dan kunt u zich inschrijven voor een van de gratis webinars die wij over uiteenlopende onderwerpen geven. Bekijk hier de agenda met alle webinars: www.ziber.nl/agenda (http://www.ziber.nl/agenda).

 

Of, als u gelijk aan de slag wilt, kunt u deze uitleg bekijken: http://usersupport.ziber.nl/knowledgebase/articles/188281-indeling-van-uw- pagina-aanpassen (http://usersupport.ziber.nl/knowledgebase/articles/188281-indeling-van-uw- pagina-aanpassen)

 

Het Ziber Team

paginalay-outs paginalay-outs