Beste Allrounder 2016 is Pencilpoint geworden!

Amsterdam Westergasfabriek, 29 oktober 2016

Een nieuwe categorie bij de Ziber Awards is Beste Allrounder! De winnaar van deze prijs blinkt uit in het toepassen van verschillende Ziber producten (http://www.ziber.nl/producten) tot een creatief communicatie platform voor de klant. Dit jaar is Pencilpoint uit Woerden (http://www.pencilpoint.nl) de winnaar geworden van deze prijs.

 

Ziber Platform

Met het Ziber platform kunnen vormgevers online eenvoudige website maken (http://vormgever.ziber.nl) en ook een compleet communicatie platform neerzetten. Websites (http://www.ziber.nl), nieuwsbrieven (http://www.ziber.nl/nieuwsbrief), TV displays (http://www.ziber.nl/senseview), mobiele webapps (http://www.ziber.nl/mobiel) en alles aan elkaar verbonden via het gebruiksvriendelijk CMS (http://www.ziber.nl/mediapublisher) (de MediaPublisher). Reclamebureaus die door een integrale aanpak extra waarde toevoegen bij hun klanten maken kans om Beste Allrounder te worden.

 

Beste Allrounder

Dit jaar is de Ziber Award voor de Beste Allrounder 2016 voor Pencilpoint uit Woerden (http://www.pencilpoint.nl) met het project voor PIT Kinderopvang en onderwijs (http://www.pit-ko.nl). Een prachtig online project met tientallen websites, mobiele webapps, nieuwsbrieven en TV displays voor de vele verschillende kindcentra van PIT. Door gebruik van Ziber Connect (http://www.ziber.nl/connect) en de toegankelijke MediaPublisher werken veel leerkrachten samen om alle ouders snel en makkelijk te informeren. Alles is in een krachtige en herkenbare identiteit neergezet door Pencilpoint. Een knap staaltje werk, mede door de grote expertise van Pencilpoint in het Ziber platform.

De prijs werd uitgereikt tijden het ZBR Exclusive event op de Westergasfabriek in Amsterdam. Na een heerlijk diner en in het bijzijn van vele andere reclamemakers nam het team van Pencilpoint deze belangrijke Award in ontvangst.

 

Het Ziber team

Pencilpoint Pencilpoint
pit-ko pit-ko