Beste Design Award 2016 naar Van Hout!

Amsterdam, 29 oktober 2016

De Ziber Award voor het Beste Design 2016 is gewonnen door Van Hout Reclamemakers en Drukkers met de website die zij gemaakt hebben voor www.coava.nl.

 

Vakprijs voor ontwerpers

Voor de negende keer werden de Ziber Awards uitgereikt aan reclamebureaus die het afgelopen jaar zijn opgevallen met hun online projecten. En in de categroei ’Beste Design’ waren dit jaar 5 grafische bureaus genomineerd met door hun gemaakte websites.

Reclamemakers die met Ziber werken konden hun stem uitbrengen op alle genomineerde design. Diegene met de meeste stemmen wint de Ziber Award Beste Design, een prijs die vormgevers graag winnen omdat het ook een erkenning is van hun collega’s. Een echte vakrpijs dus!

 

Ziber Exclusive

Dit jaar is de prijs voro Beste Design gegaan naar Van Hout met de door hun gemaakt website www.coava.nl. Met 24% van alle stemmen waren zij de beste van de 5 genomineerden vormgevers. De prijs werd uitgereikt na een heerlijk diner tijdens het Ziber Exclusive op de Westergasfabriek in Amsterdam. In een prachtige sfeer namen Etienne en Erwin namens het Van Hout team de prijs in ontvangst. Gefeliciteerd!

 

Het Ziber Team

 

 

Etienne en Erwin Etienne en Erwin
caova caova