Uw Ziber product beheren uit de palm van uw hand!

Uw klanten up to date houden is nu wel heel makkelijk met de mobiele MediaPublisher! De MediaPublisher is speciaal ontworpen voor optimaal gebruik voor uw mobiele telefoon met de belangrijkste functies altijd binnen handbereik. U kunt eenvoudig uw website bewerken, nieuwsbrieven maken, berichten plaatsen en uw Senseview bijhouden. Probeer het gelijk uit en ga naar mp.ziber.nl (http://mp.ziber.nl).

 

Op elk moment van de dag actueel
Uw klanten informeren is zeer gemakkelijk. Met de camera van uw mobiel kunt u direct een foto of video maken en toevoegen aan het bericht. Voeg vervolgens tags toe om berichten met elkaar de verbinden en kies op welk Ziber-product u het bericht wilt publiceren. Het is zelfs mogelijk om uw bericht alvast te plannen op een toekomstige datum.

 

Uw nieuwsoverzicht in één oogopslag
Het startscherm geeft u een helder overzicht van berichten die gepubliceerd zijn of waar nog aan gewerkt wordt door u of uw medebeheerders. Wanneer u tegelijkertijd met een collega bent ingelogd, dan ziet u ’live’ aan welk bericht hij of zij werkt.

U weet al vanaf het startscherm hoe populair uw berichten zijn. Bij ieder bericht staat achter het ’oogje’ het aantal views. Zo ziet u direct hoe vaak uw berichten zijn gelezen!

 

Uw Senseview besturen
Ook uw eigen display is eenvoudig bij te houden. Vanaf het moment dat u via uw telefoon een bericht hebt geplaatst op uw website, komt deze automatisch voorbij op uw Senseview. Zorgeloos en functioneel!

 

Kijk voor meer informatie op: ziber.nl/mediapublisher (http://ziber.nl/mediapublisher)

webpakket webpakket