Bied klanten een compleet communicatieplatform

Bied met Ziber jouw klanten een compleet communicatieplatform. Met Ziber maak jij voor jouw klant de mooiste een meest uitgebreide websites, mobiele websites websites, nieuwsbrieven & diplays. Jij zorgt voor een prachtige vormgeving wij voor de techniek.

 

Met Ziber Bied jij jouw klanten meer...


Via Ziber connect kun je eenvoudig websites aan elkaar linken. De websites kunnen vervolgens met één klik op de knop berichten, activiteiten, pagina’s en foto’s naar elkaar toesturen. Ideaal voor stichtingen die berichten willen sturen naar de website van de aangesloten basisscholen of voor steden die de activiteiten presenteren van de lokale ondernemers.
Kijk bijvoorbeeld bij www.schagenmarktstad.nl (http://www.schagenmarktstad.nl/tp-28162/agenda/schagen).
 

Maak met Ziber Pay betaallinks zonder extra abonnementen van uw bank of een betaalservice. Voeg deze betaallinks eenvoudig toe aan een activiteiten of plaats ze in de website of nieuwsbrief. Kijk voor meer informatie op www.ziber.nl/pay  (http://www.ziber.nl/pay )
 

Profiteer met Ziber altijd van de laatste ontwikkelingen. Het platform wordt automatisch up-to-date gehouden met de nieuwste versies.
Blijf op de hoogte van de laatste updates via www.ziber.nl/tp-6457/update (https://www.ziber.nl/tp-6457/update)

 

 

 

 

communicatieplatform communicatieplatform