Direct online met de DS4

Maak in korte tijd een prachtig vormgegeven communicatieplatform voor jouw klant. De Design Software van Ziber maakt van jouw ontwerp een online website, mobiele website, nieuwbrief of display. Ziber zorgt voor de techniek en jij voor de vormgeving. 

De DS4 is speciaal ingericht voor het ontwerpen van de website, mobiele website en nieuwsbrief. Met SenseView DS maak je eenvoudig een tijdlijn voor het display (narrowcasting). 
 

Ziber Cloud
De Ziber Cloud is voor vormgevers gratis te gebruiken. Wanneer het ontwerp af is kan de klant het abonnement voor zijn Ziber product zelf activeren.
Alles over de Ziber Cloud vind je op https://support.ziber.nl/hc/nl/articles/115000451665-Nieuw-in-de-Ziber-Cloud (https://support.ziber.nl/hc/nl/articles/115000451665-Nieuw-in-de-Ziber-Cloud)

 

Ziber helpt jou graag op weg
Wij helpen jou graag op weg! Naast onze uitleg op support.ziber.nl (http://support.ziber.nl) kun je altijd met ons chatten, bellen: 0224 290989 of mailen: support@ziber.nl (mailto:support@ziber.nl). Je kunt je design opsturen zodat we je verder kunnen helpen of een keertje langskomen mag natuurlijk ook! 

 

 

 

design software design software