Ziber wenst u een fijne zomervakantie!

Bij Ziber start de zomer goed met het jaarlijkse bedrijfsuitje.

 

Dit jaar werd het bedrijfsuitje georganiseerd door onze Sander en Jonathan. Zij hebben het hele team weken lang in spanning weten te houden. Zelfs na een aantal mysterieuse hints (”ik zeg niet wat we gaan doen, maar neem je zwemspullen mee!”) heeft het team nog geen idee wat we deze dag gaan doen.


Met de wagens volgeladen met M&M’s en kleding gaan wij op pad. Na een poosje rijden komen wij dan aan bij onze bestemming: de Kagerplassen. Met een pontje varen wij daar naar een eilandje, waar twee zeilbootjes op ons staan te wachten.

 

Met Sander en Jeroen (broer van Sander) aan het roer en het team in tweëen verdeeld kan de zeiltocht van start. De zeiltermen giek, gaffel, overstag leert het team al snel ”Pas op voor de giek” gelukkig niemand van boord geslagen ;).

 

Tijdens het varen laat (bijna) iedereen zijn zeilkunsten zien, de één wat beter dan de ander. Op een paar kleine aanvarinkjes na brengt het team het er best goed vanaf. We sluiten de dag af met een wedstrijdje, waarbij het team van Jeroen (met Pascal, Thomas & Pim) met de eer strijkt. 

 

Het Ziber team heeft erg genoten en wij wensen u ook een hele fijne zomer toe! 

 

Ziber team Ziber team