Bruisend samenkomen met SenseView

De SenseView van Ziber is een scherm welke automatisch content vanaf uw website en social media kanalen toont. Het scherm en de website zijn gemakkelijk up-to-date te houden met uw eigen vormgeving en een eigentijdse uitstraling. Ontdek de SenseView nu!  

 

Content van uw website

De SenseView converteert automatisch content van uw website, zoals de laatste nieuwsberichten, fotoalbums of aankomende activiteiten. Door eenvoudig informatie op uw website te plaatsen houdt u direct uw SenseView actueel. Zorgeloos!

 

Ticker met nieuws

Met de ‘ticker’ (een strook onderin het scherm van de SenseView) kunt u zelf aangeven van welke nieuwsbron u nieuws voorbij wilt laten komen. Zo kunt u in uw sportkantine het laatste sportnieuws tonen en in uw wachtkamer bijvoorbeeld het laatste landelijke nieuws.

 

Facebook en Twitter integratie

Om het scherm extra interactief te maken kunt u uw Facebook (http://facebook.com/zibersoftware) en Twitter (https://twitter.com/ziber)kanalen koppelen met SenseView! Zo worden de berichten die u op de social media kanalen plaatst automatisch getoond op het scherm en kunnen bezoekers direct liken en reageren. Worden gelijk uw social media kanalen gepromoot!

 

Samenwerken tussen organisaties

Met SenseView is het ook heel eenvoudig om samen te werken met een overkoepelende organisatie! Deze organisatie kan via de ‘connect’ functie automatisch berichten op uw SenseView plaatsen.

 

Ontdek alle mogelijkheden van het wachtkamerscherm op senseview.nl (http://senseview.nl) of mail voor meer informatie naar support@ziber.nl (mailto:support@ziber.nl).

 

Kijkje nemen hoe SenseView werkt? Ga dan naar ons YouTube kanaal youtube.com/senseview (https://www.youtube.com/channel/UCcIAeFU24BzLgmWGY19iFBw?view_as=subscriber) of ga naar onze supportpagina  (https://support.ziber.nl/hc/nl/categories/201719825-SenseView). 

narrowcasting narrowcasting