Pushmeldingen op uw wachtkamerscherm

Met de nieuwste SenseView functie kunt u nu meldingen plaatsen op uw wachtkamerscherm! Wanneer uw SenseView (http://senseview.nl) bijvoorbeeld in een wachtkamer of praktijk staat, kunt u nu meldingen plaatsen om de volgende klant of patiënt op te roepen.

 

SenseView

SenseView is een interactief scherm welke automatisch content van uw website toont. Met een kastje genaamd ‘Chromebox’ of een stick genaamd ‘Chromebit’ wordt de content van uw website automatisch geconverteerd naar uw SenseView. Zo kunt u uw bezoekers ten alle tijden op de hoogte houden van het laatste nieuws binnen uw bedrijf!   

 

Volgnumersysteem

Ziber SenseView biedt u een narrowcasting software oplossing met volgnummersysteem voor in uw wachtkamer, winkel of apotheek. De software van SenseView is eenvoudig in gebruik en maakt het mogelijk om vanuit uw administratiepakket een koppeling te leggen naar het volgnummer die op het tv scherm getoond wordt.

Kijk voor meer informatie op senseview.nl/volgnummersysteem (https://www.senseview.nl/pg-25069-7-121568/pagina/volgnummersysteem.html)

 

Interactief voor extra dynamiek

Met integraties als Twitter en Facebook kunt u uw scherm extra dynamisch maken. Bezoekers kunnen reageren op uw Facebook-, of Twitterberichten waardoor zij enkele momenten later zelf ook in beeld komen. Ook handig om de bezoekersaantallen op uw social media kanalen een boost te geven!

 

Ook via uw mobiele telefoon te beheren!

Door uw website met uw mobiele telefoon te beheren, namelijk met de MediaPublisher op uw beginscherm, kunt u uw SenseView tegelijkertijd up-to-date houden. Ontdek hoe u dit doet via dit supportartikel: MediaPublisher als webapp instellen (https://support.ziber.nl/hc/nl/articles/115000481125-Mobiele-MediaPublisher-als-app-icoon-instellen-op-uw-mobiele-telefoon). 

 

Meer weten hoe u meldingen installeert op uw SenseView? Maikel legt het u uit via live.ziber.nl (https://www.youtube.com/watch?v=GxbULit_akw)!   

pushbericht narrowcasting pushbericht narrowcasting