Belangrijk nieuws voor SenseView gebruikers

Verschillende SenseView gebruikers hebben er al aan moeten geloven: de update van versie 2.4 of 2.5 naar versie 3.

 

Wat is SenseView?

SenseView is een tv scherm die automatisch content vanaf uw website en social media toont als berichten (en reacties), activiteiten, fotoalbums en méér. Met nieuwsupdates, een weeroverzicht en volledig vormgegeven in de huisstijl van uw organisatie is uw SenseView compleet.

De SenseView werkt heel eenvoudig: u plaatst een Chromebit of Chromebox (uiterlijk van een USB-stick) in het scherm, zorgt dat deze voorzien is van WiFi en de SenseView draait vanzelf.

Meer weten over SenseView of heeft u vragen? Kijk dan op senseview.nl (http://senseview.nl) of mail support@ziber.nl (mailto:support@ziber.nl).

 

De nieuwe update

Met deze update is uw SenseView nóg meer beveiligd. Zo kunnen buitenstaanders niet zomaar uw SenseView bekijken. Met een uniek token kunt u in een beveiligde en afgeschermde omgeving uw SenseView laten draaien. Dit token wordt verwerkt in de SenseView-app op uw Chromebit of Chromebox. Wanneer u deze vorm van beveiliging wilt activeren - neem contact met ons op. 

 

Beveiligen met het IP-adres van uw netwerk

U kunt uw SenseView ook beveiligen waarbij alleen de IP-adressen van uw netwerk de mogelijkheid hebben om de tijdlijn af te spelen. Wanneer er vanaf een onbekend IP adres wordt geprobeerd uw tijdlijn af te spelen, wordt de toegang geweigerd.

Voor alle informatie over het beveiligen van uw SenseView kunt u de live sprinter van Maikel terugkijken via youtube.com/sprinter (https://www.youtube.com/watch?v=HMBZ1_i59ds) en voor vragen kunt u ons mailen naar support@ziber.nl (mailto:support@ziber.nl) of bellen naar 0224 – 290 989.   

 

 

 

senseview_3.0 senseview_3.0