Voor het eerst op de NOT-beurs: Ziber Education

Dit jaar staat Ziber Education voor het éérst op de NOT-beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Ziber biedt een communicatieplatform voor opvang en onderwijs met onder meer een leerkrachten app, website, Fiep app voor ouders, nieuwsbrief en SenseView schooltv.

 

Al bijna 20 jaar ontwikkelt Ziber websites voor het MKB, verenigingen en het onderwijs. Nadat zij in 2018 de focus gelegd hebben op het onderwijs, is het aanbod voor scholen in een jaar gegroeid van enkel een website naar een compleet platform mét ouderapp.

 

Ziber Education, gevestigd in het Noord-Hollandse Schagen, ontwikkelt het communicatieplatform voor onderwijs in samenwerking met onder anderen stichtingen, schoolleiders, leerkrachten, ICT’ers, de OR en ouders. Zo sluit het platform goed aan bij de behoefte van alle gebruikers.

 

Ziber wil het voor de leerkracht zo eenvoudig mogelijk maken om ouders te informeren via veel kanalen. Met één app kan de leerkracht de ouders bereiken via de website, nieuwsbrief, schooltv en ouderapp in de huisstijl van de school. Volgens de gebruikers van Ziber waarderen zij vooral het gebruiksgemak en de goede support.

 

Maak kennis met Ziber en leer onder het genot van een kopje koffie of thee meer over de uitgebreide mogelijkheden bij onze stand: hal 2 stand F016.

 

Vraag hier uw gratis entree aan voor de beurs: gratis entree NOT-beurs via Ziber (https://www.marvel-databadge.nl/not2019/reg/?link=d230d7797a545cbb11ae). 

IMG_6883 IMG_6883