Nieuw: betaalverzoeken in Fiep

Eén van de mogelijkheden van het Ziber Education platform is het online betaalverzoeken maken naar de ouders van uw basisschool, kindcentrum of opvang. U kunt gemakkelijk een betaalverzoek maken in de MediaPublisher en deze vervolgens plaatsen in de ouderapp Fiep. Ouders kunnen het betaalverzoek met iDeal overmaken via de Fiep app voor uw schoolactiviteiten.

 

Gemak en overzicht voor de leerkracht

Met als belangrijkste uitgangspunten gemak en overzicht, worden alle functies van uw Ziber Education product beheert met één bedieningspaneel: de MediaPublisher. Zo kunt u naast het aanmaken van de betaalverzoeken, ook de voltooide-, en onvoltooide betalingen inzien van ieder betaalverzoek en herinneringen versturen. Ook kunt u per niveau kiezen welke ouders het betaalverzoek ontvangen: de gehele school, een bepaalde klas of één ouder.

 

Voordelen van de betaalverzoeken

• Eén beheersysteem vanuit de MediaPublisher (https://edu.ziber.nl/pg-24175-7-115906/pagina/mediapublisher.html)
• Overzichtelijk betalingsoverzicht 
• Eenvoudig online een betaalherinnering sturen 
• Veilig & betrouwbaar via iDeal ouderbijdrage innen
• Tijd besparend en gemakkelijk online

 

Wilt u uw pakket upgraden met de betaalverzoeken? Mail dan naar support@ziber.nl (mailto:support@ziber.nl). 

 

Meer weten over de betaalverzoeken? Ga dan naar edu.ziber.nl/ouderbijdrage (https://edu.ziber.nl/pg-24175-7-112611/pagina/ouderbijdrage.html) of vraag direct een demo aan op locatie of online via edu.ziber.nl/aanvragen (https://edu.ziber.nl/pg-24175-7-115338/pagina/aanvragen.html). 

betaalverzoeken betaalverzoeken